Domov

WORKSHOP PREZENTAČNÉ ZRUČNOSTI 2017

 

(nielen) pre JA Veľtrh podnikateľských talentov

 

Spoločnosť JA Slovensko pripravila pre študentov programov JA Aplikovaná ekonómia a JA Podnikanie v cestovnom ruchu II workshop zameraný na rozvoj prezentačných zručností. Workshop je súčasťou projektu Aspire.

 

Aspire je medzinárodný projekt, ktorý chce pomôcť mladým ľuďom ľahšie ukončiť strednú školu a pripraviť ich na úspešný štart v prvom zamestnaní. Projekt sa realizuje v spolupráci s manažérmi spoločnosti AT&T Global Network Services Slovakia, a to prostredníctvom workshopov na rozvíjanie komunikačných a prezentačných zručností, riadiacich schopností, či zručností spojených s kariérnym plánovaním.

 

Aktivity v projekte Aspire sú určené pre študentov rôznych typov stredných škôl od 14 do 19 rokov.

 

Uvedenej aktivity sa zúčastnila Dominika Kubicová a Radoslava Pošteková, žiačky z 3.C triedy. Spolu s ďalšími 54 žiakmi sa aktívne zapájali do nácviku prezentačných zručností. Svoj projekt následne odprezentovali pred komisiou a ostatnými účastníkmi.

 

V tomto školskom roku mali prvýkrát možnosť si túto aktivitu vyskúšať aj samotní učitelia. Môžem konštatovať, že tento workshop bol veľmi prínosný pre všetkých zúčastnených.

 

Autor: Ing. Erika Padychová