Domov

WORKSHOP PREZENTAČNÉ ZRUČNOSTI

 

Dňa 8. marca 2016 som sa zúčastnila v spoločnosti AT&T v Bratislave workshopu Prezentačné zručnosti (nie len pre podnikateľov). Tento workshop sa realizuje v rámci predmetu aplikovaná ekonómia, ktorý ma vyučuje Ing. Erika Padychová. Koná sa pod záštitou neziskovej organizácie Junior Achievement Slovensko.

 

Na začiatku sme mali prednášku o tom, ako byť úspešný na veľtrhu študentských spoločností, ktorý sa bude konať 22. marca 2016 v Bratislave, ale aj na iných súťažiach organizovaných touto organizáciou.

 

Našou úlohou bolo prezentovať produkt spoločnosti AT&T – „DigitalLife“, teda digitálny svet. Je to vlastne aplikácia, ktorá slúži na komunikáciu medzi domom a človekom na základe moderných technológií. Na prípravu sme mali 3 hodiny a následne sme náš projekt prezentovali pred riaditeľom a manažérmi spoločnosti AT&T. Náš tím bol vyhlásený za najlepších prezentátorov, a to aj vďaka našim mentorom, Janke a Martinovi.

 

Z tejto akcie som nadšená a neváhala by som si ju zopakovať. Je to úžasná skúsenosť pre život a prax. Odporúčam ju absolvovať aj ďalším študentom aplikovanej ekonómie.

 

Autor: Katarína Kajsová, žiačka 3. D triedy