Domov

VIANOČNÁ AKADÉMIA 2016

 

Vianočná akadémia patrí každoročne k očakávaným a najobľúbenejším podujatiam na našej škole. Inak tomu nebolo ani vlani.

 

Dňa 22. decembra 2016 si naši nadaní študenti pripravili naozaj pestrý program. Ich kreativita, talent, ochota a úsilie sa zúročili v rôznych vtipných scénkach, piesňach, tancoch, ale i v hre na viaceré hudobné nástroje.

 

Pieseň „Hallelluja“ v podaní R. Gavlasa (5. A) a vianočný príhovor B. Bobotovej (1.A) v nás navodili pravú vianočnú atmosféru. Potom sa už striedali scénky Susedia na Vianoce s úžasnými výkonmi a rekvizitami (2. D), Vianočný kapor (1. C), Zima na Kysuciach (3. B), Kredenc (2. C), reklama na kofolu (5. A) s piesňami v podaní 2. A, V. Bystřickej (3. C) a L. Prachniarovej (2. A). Tancom nás potešili 5. A, 1. A , 1. B, 4. C a hrou na hudobné nástroje už tradične P. Hlubinová (4. B), M. Nekoraník (3. B) a M. Mačejková (4. A). Na záver nám krásnymi slovenskými vinšami zaželali hojnosť nebeských darov, pokoj, hojnosť i dobrotu sŕdc študentky 2. B a koledy zaspievali študentky 3. D triedy. Takmer trojhodinový program uzatvorila slávnostným príhovorom pani riaditeľka Ing. Jitka Konáriková.

 

ZO SRDCA ĎAKUJEME VŠETKÝM, KTORÍ SA AKÝMKOĽVEK SPÔSOBOM PODIEĽALI NA TVORBE PROGRAMU NAŠEJ TRADIČNEJ VIANOČNEJ AKADÉMIE A TEŠÍME SA OPÄŤ O ROK.

 

Autor: PaedDr. Gabriela Filová, PaedDr. Mária Miníková

Fotografie: Pavla Mydleková (viac fotiek nájdete vo FOTOGALÉRII)