Domov

TÝŽDEŇ SO ZAHRANIČNÝMI LEKTORMI

 

Počas decembra mali žiaci našej školy možnosť zúčastniť sa kurzov s lektormi z Veľkej Británie. Tejto šance sa chopili žiaci z tried 3. A, 3. B, 4. A, 4. B, 4. C a 4. D. Počas 30 hodín pracovali na zlepšení svojich komunikačných kompetencií, prostredníctvom rôznorodých aktivít, hier a prezentácií. Lektori Emma a Matty boli milo prekvapení úrovňou ich jazykových schopností a elánom. Na záver žiaci obdržali certifikáty. Verím, že im zostanú zážitky z príjemne strávených chvíľ a dôvera vo vlastné schopnosti a vedomosti.

 

Autor: Mgr. Lucia Badžgoňová

 

Recenzie od žiakov

 

Takže, tento týždeň bol úžasný, úplne odlišný od našich bežných hodín. Bolo to zábavné a niekedy strelené  a hlavne niečo nové. Myslím, že som sa zlepšila v komunikácii a naučila nové slová. Obaja ste veľmi milí, s úžasnou trpezlivosťou a množstvom nápadov a skvelých hier. Páčil sa mi váš prístup, užila som si každú jednu hodinu.

 

Tento kurz sa mi veľmi páčil. Naučila som a množstvo vecí o GB. A veľa gramatiky. Som šťastná, že som mala možnosť komunikovať v angličtine. Určite by som si to rada zopakovala. Ďakujem, obaja ste skvelí.

 

Páčil sa mi prístup lektorov, spôsob, akým učili angličtinu. Boli naozaj milí a dobre sa s nimi rozprávalo. Dúfam, že sa uvidíme i o rok.