Domov

ŠKOLSKÝ PIŠKVORKOVÝ TURNAJ 2018, 4. ROČNÍK

 

Dňa 18. októbra 2018 sa konal už 4. ročník školského PIŠKVORKOVÉHO TURNAJA, ktorý zorganizovali členovia ŽŠR pre žiakov našej školy. Vedúcim lídrom celého turnaja bola predsedníčka ŽŠR Petronela Chrastinová z 3.B triedy. Turnaja sa mohli zúčastniť 2 žiaci z každej triedy, čo bolo celkom 32 súťažiacich. Ak túto možnosť nevyužili, do hry vstúpili náhradníci.

 

Celý priebeh súťaže bol podľa pravidiel oblastného turnaja PIŠQWORKY, Masarykova univerzita Brno, ktorého sa každoročne zúčastňujeme na jeseň v Žiline.

 

Víťazom nášho školského turnaja sa stal Miloš Horeličan z 2.C, druhé miesto získal Roman Kulla z 2.B a na treťom mieste sa umiestnil Tobiáš Remeš z 2.C triedy.

 

Chcem poďakovať všetkým členom ŽŠR za vynikajúce zvládnutie celého priebehu turnaja a udržanie disciplíny počas jednotlivých kôl. . Pokračovaním nášho školského turnaja bude oblastné kolo v hre PIŠQWORKY, ktorého sa zúčastní 15 najlepších hráčov školského kola a bude sa konať 7. novembra 2018 na Obchodnej akadémii Okužná v Žiline.

 

Autor: Mgr. Marcela Šavelová, koordinátor ŽŠR