Domov

NAŠI ŽIACI ÚSPEŠNÍ V CELOSLOVENSKEJ SÚŤAŽI

 

 

Dňa 03. 04. 2019 sa v Žiari nad Hronom konal ďalší ročník veľtrhu fiktívnych firiem, v rámci ktorého boli vyhlasované výsledky súťaže Najlepší podnikateľský zámer 2018. Ide o súťaž, ktorú každoročne vyhlasuje Slovenské centrum cvičných firiem spolu s Katedrou pedagogiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Ako každý rok, aj do aktuálneho ročníka súťaže sme prihlásili podnikateľské zámery našich žiakov. Z mnohých podnikateľských zámerov, prihlásených zo stredných škôl po celom Slovensku, špeciálna hodnotiaca komisia za účasti Združenia mladých podnikateľov Slovenska vybrala tie najlepšie, pričom prvé 3 najlepšie zámery boli ocenené.

 

Naši žiaci si vybojovali krásne umiestnenie:

Žiaci V. B triedy: Marek Nekoraník, Vladimír Skaličan, Tomáš Fonš a Branislav Eisner sa umiestnili na 3. mieste so svojou fiktívnou firmou COOKINERY, s. r. o. Žiačky V. A triedy: Karin Širancová, Michaela Čanecká a Erika Benková sa umiestnili na 2. mieste so svojou fiktívnou firmou BEILLY, s. r. o.

 

Nemenej pozitívne je aj umiestnenie ďalších našich žiakov, naše žiačky z V.B a V.A triedy obsadili aj 4. a 5. miesto v tejto celoslovenskej súťaži, so svojimi fiktívnymi firmami IX-POLR, s. r. o. a B-Care, s. r. o. Napriek tomu, že tieto firmy ocenenia nedostali, je to znak ich kvalitnej a usilovnej práce v predmete Cvičenia vo fiktívnej firme, za čo im patrí veľká pochvala.

 

Našim žiačkam a žiakom srdečne blahoželáme, ďakujeme za krásnu reprezentáciu školy a prajeme veľa ďalších úspechov.

 

Autorka: Ing. Mária Kullová