Domov

IMATRIKULÁCIE 1. A

 

 

Hovorí sa, že žiaden prvák nie je riadnym študentom strednej školy, kým si neprejde tradičným rituálom prijímania do „cechu študentov“. Patronátna trieda 3. A si preto dňa 15. novembra 2021 pre „svoju“ 1. A pripravila imatrikulácie.

 

Po príhovoroch p. riaditeľky a triednej prof. 3. A nasledovala súťaž „5 proti 5“, ktorú moderoval Jaro Gašperák. Žiaci 1. A boli rozdelení do 4 tímov, postupne zodpovedali na otázky, ktoré boli zamerané nielen na našu školu, ale hlavne na spoznanie sa navzájom. V prípade, že nevedeli na otázku odpovedať, mohli použiť „Jokera“, ktorým bola ich triedna učiteľka Ing. Katarína Bebejová.

 

Pred finálnym duelom im Barbora Staníková, Aneta Šíblová a Aneta Šadláková zahrali reklamu na novú „vychytávku“ na trhu, tzv. „ťahák 3 000“, po ktorej každý prvák jeden prototyp aj obdržal (dávajte si pozor, milí kolegovia, či ich aj nepoužijú :)). Víťazka, Adela Šobichová, dostala „Jokera“ (nie svoju triednu :)), ktorý jej v tomto šk. roku 2021/2021 môže pomôcť pri odpustení 1 ústnej odpovede na ľubovoľnom predmete.

 

Veríme, že si žiaci 1. A, okrem silného zážitku, odniesli aj pocit zodpovednosti pri plnení si „10 študentských sľubov“, ktoré zložili :). Prajeme im úspešné štúdium na našej škole!

 

Autorka: Ing. Lenka Juračková, triedna učiteľka 3. A