Domov

EXKURZIA LONDÝN - PARÍŽ

 

Cez rušné ulice Londýna až do elegantného Paríža

 

„Bol to jeden z najlepších zážitkov v mojom živote.“ Aj to boli slová účastníkov poznávacieho zájazdu v svetoznámom Londýne a Paríži.

 

Všetko sa to začalo 4. mája 2015, keď sme spoločne opustili slovenské hranice a vyrazili autobusom na dlhú cestu do hlavného mesta Anglicka. Tam sme mali možnosť vidieť a navštíviť London Eye, Windsor, Múzeum voskových figurín Madam Tussoads, Tower Bridge a rôzne iné.

 

Po 3 úžasných dňoch v Londýne sme sa presunuli trajektom do Paríža, kde už nás nedočkavo vítala stará dáma Francúzska - Eiffelova veža. V tomto meste sme ostali 2 dni, počas ktorých sme mali taktiež bohatý program. Navštívili sme zámok Versailles, najväčšie múzeum sveta Louvre a výlet sme zakončili pokojnou plavbou po Seine.

 

Počas celého 7-dňového zájazdu nás sprevádzala pracovníčka cestovnej kancelárie, ktorá mala naozaj výborné znalosti o navštevovaných miestach. Pre žiakov to bola obrovská skúsenosť, zažili sme mnoho zábavného a taktiež sme si mohli precvičiť svoje jazykové znalosti v praxi.

 

Výlet sa žiakom aj učiteľom naozaj nesmierne páčil. Touto cestou posielame jedno veľké ďakujem p. Xénii Šurhaňákovej za organizáciu zájazdu.

 

Autor: Mgr. Marta Kubalová, Mgr. Vladimír Večerík