Domov

EEBG - školské kolo súťaže

 

Po dlhých dvoch rokoch sme sa opäť stretli so žiakmi 4. ročníka bilingválneho štúdia, aby sme si vyhodnotili ich zaujímavé a originálne podnikateľské zámery, s ktorými nás budú reprezentovať aj na medzinárodnom finále súťaže EEBG – Enterprise European Business Game. Dňa 19.05.2022 žiaci 4. A triedy prezentovali svoje podnikateľské projekty a presviedčali svojich spolužiakov, ale aj porotkyne – vyučujúce EPQ a ANJ o svojich podnikateľských, jazykových, predajných a komunikačných zručnostiach. V súťaživej atmosfére nám naši mladí biznismani a skvelé budúce podnikateľky predstavili ich zaujímavé nápady a predviedli naozaj výborné výkony, pričom preukázali vysokú úroveň nadobudnutých vedomostí a zručností, takže sme mali naozaj ťažkú úlohu vybrať ten najlepší tím.

Preto sme sa rozhodli odmeniť nielen prvé 3 miesta, ale aj ďalšie zaujímavé kategórie, v ktorých žiaci súťažili. Výsledky sú nasledovné:

 

1.miesto: Absolútnym víťazkami súťaže sú žiačky: Andrea KULLOVÁ, Marta PETREKOVÁ a Viktória ŠLAPKOVÁ so svojou cvičnou firmou HI-SMILE, s.r.o. – výroba a predaj inovatívnej zubnej kefky. Vypracovali najkvalitnejší projekt, predviedli skvelé prezentačné zručnosti a v neposlednom rade ich inovatívny produkt určite nájde uplatnenie aj na zahraničnom trhu.

2.miesto: vďaka zaujímavému produktu a perfektným prezentačným zručnostiam a schopnosti presvedčiť zákazníka a predať produkt, sa na druhom mieste umiestnili žiaci: Patrik BANETKA, Lenka GÁBRIŠOVÁ, Roman KUBOŠNÍK a Katarína STRÁŇAVOVÁ so svojou cvičnou firmou STUDENTASTIC, s.r.o. – inovatívna aplikácia pre študentov

3.miesto: kvalitný projekt, krásna prezentácia, obrovská chuť súťažiť a zaujímavý prototyp výrobku, to sú prednosti cvičnej firmy PAYD, s.r.o. – výroba a predaj inovatívneho cestovného kufra pod vedením žiačok: Aneta BRIŠOVÁ, Dominika LAJČÁKOVÁ, Aneta MAJTÁNOVÁ a Ema PETRÁKOVÁ.

 

ĎALŠIE OCENENIA:

(všetky ceny do súťaže pomohla zabezpečiť firma TOVARNAMARI):

 

BEST GRAPHIC ART(najlepšie grafické prevedenie) : cvičná firma HYPEACE, s.r.o. – výroba a predaj špeciálneho aplikátora na kozmetiku (žiačky: Sarah FUJÁKOVÁ, Klára KUBAČÁKOVÁ, Jana ŠTENSOVÁ)

GREEN SUPERHEROES (ekologický aspekt, pomoc životnému prostrediu, sociálne cítenie): cvičná firma SAFETSTRAWS, s.r.o. – výroba a predaj špeciálnej slamky do nápojov (žiaci: Jakub PITOŇÁK, Laura POŠTEKOVÁ, Katarína PAPIKOVÁ, Alžbeta STŘÍTECKÁ)

BEST PRESENTATION (najlepšie prezentačné zručnosti, úroveň anglického jazyka): cvičná firma HI-SMILE, s.r.o. – výroba a predaj inovatívnej zubnej kefky (žiačky: Andrea KULLOVÁ, Marta PETREKOVÁ, Viktória ŠLAPKOVÁ)

SOCIAL WIZARDS (najlepšia firma na sociálnych sieťach): cvičná firma HYPEACE, s.r.o. – výroba a predaj špeciálneho aplikátora na kozmetiku (žiačky: Sarah FUJÁKOVÁ, Klára KUBAČÁKOVÁ, Jana ŠTENSOVÁ)

 

Žiakom ďakujeme za výbornú prácu a držíme im palce na ďalších súťažiach.

 

Autorka: koordinátorka súťaže: Ing. Mária Kullová 

 

Víťazný tím HI-SMILE v akcii...

 

 

...a s cenou

 

 

Spoločné foto víťazov

 

 

STUDENTASTIC - 2. miesto

 

 

 

 

Firma PAYD - 3. miesto

 

 

 

 

Cena BEST GRAPHIC ART

 

 

BEST PRESENTATION 

 

GREEN SUPERHEROES

 

 

SOCIAL WIZARDS 

 

CENY PRE VÍŤAZOV