Domov

EEBG - ŠKOLSKÉ KOLO 2017

 

Dňa 4. mája 2017 na našej škole prebiehal ďalší ročník súťaže Enterprise European Business Game. Žiaci 4.A a 4.B1 triedy bilingválneho (slovensko – anglického) odboru štúdia súťažili so svojimi inovatívnymi podnikateľskými nápadmi a business plánmi.

 

Súťažiaci žiaci preukázali vysokú úroveň prezentačných zručností, kreativity, tímovej súdržnosti, ale aj schopností aplikovať nadobudnuté vedomosti z odborných ekonomických predmetov a anglického jazyka v praxi.

 

V konkurencii 10 súťažných tímov boli ocenené nasledujúce projekty:

3.miesto: fiktívna firma Perfect4me, s .r.o. – výroba a predaj inovatívnej kozmetiky – žiačky 4.B1 triedy: Simona Kubjatková, Petra Hlubinová a Natália Hlavatá, žiačky dostali cenu za najlepšie vypracovaný projekt

2.miesto: fiktívna firma SafeSup, s.r.o. – výroba a predaj termoregulačného viečka na pohár – žiačky 4.A2 triedy: Mária Štefková, Kristína Heglasová a Klaudia Poláčiková, žiačky dostali cenu za najlepšie logo

 

VÍŤAZKAMI SÚŤAŽE sa stali žiačky z fiktívnej firmy GORRO, s.r.o. – výroba a predaj inovatívnej čiapky proti parazitom – žiačky 4.A1 triedy: Miriama Stuchlíková, Nikola Kohutiarová, Lenka Časnochová a Kristína Šimková. Žiačky z víťazného tímu budú našu školu reprezentovať na medzinárodnom finále súťaže v Taliansku v meste Ravenna.

 

Všetkým žiakom gratulujeme a víťaznému tímu želáme veľa úspechov v ďalšej súťaži.

 

Koordinátorka súťaže: Ing. Mária Kullová