Domov

Cvičná firma – cesta k úspechu a sebarozvoju

 

Dňa 21. marca 2024 sa konal ďalší ročník súťaže cvičných firiem v Ostrave pod názvom Ostravský veľtrh príležitostí. Na tomto skvelom podujatí sa opäť zišli mladí študenti zo stredných škôl zo Slovenska a Českej republiky. Celkovo 36 cvičných firiem predstavilo svoje podnikateľské nápady, bojovali o priazeň návštevníkov a odbornej poroty, predstavili svoje produkty, webové stránky, e-shop, marketingovú kampaň, či kalkuláciu ceny.

Našu školu reprezentovali žiaci zo IV. A a V. A triedy a v silnej konkurencii vybojovali výborné umiestnenia:

 

Cvičná firma PARAFOOT, s. r. o. – výroba a predaj inovatívnych papučiek, ktorej zakladateľkami sú Aneta ŠÍBLOVÁ, Aneta ŠADLÁKOVÁ, Adela KOŠČALIKOVÁ a Veronika DULOVCOVÁ získali ocenenie za:

 

  • 1.miesto v kategórii Najlepšie logo a slogan,  
  • 4.miesto v kategórii Najlepšia firma veľtrhu  
  • 5.miesto v kategórii Najlepšie propagačné video firmy

 

Cvičná firma NOTWIST, s.r.o. – výroba a predaj špeciálneho produktu proti pretáčaniu náhrdelníkov, ktorej zakladateľkami sú Simona Tkadlecová, Simona Ruceková, Lea Střítecká a Karolína Petráková vybojovali: 

 

  • 4.miesto v kategórii Firma v 90 sekundách

 

Cvičná firma VYPIMA, s. r. o. – výroba a predaj harmonizujúceho nápoja FEELZEN, ktorej zakladateľmi sú Petra Kutnarová, Matej Suriak a Viktória Koščalová svojou pozitívnou energiou, krásnym vystupovaním a veľmi chutným nápojom prilákali do svojho stánku všetkých návštevníkov veľtrhu.

 

Našim žiakom gratulujeme, tešíme sa z ich úspechov a prajeme im ešte veľa takýchto krásnych zážitkov a skúseností na ich ceste v ďalšom štúdiu a budúcej kariére.

 

Autorka: Ing. Mária Kullová 

 

NOTWIST stánok

 

Parafoot 1. miesto

 

Parafoot v akcii

 

 Parafoot stánok

 

VYPIMA a ich pozitívna energia

 

VYPIMA stánok