Domov

CENA AKADEMIKA EMILA ŠPALDONA

 

Náš žiak získal Cenu akademika Emila Špaldona

 

18. 11. 2016, pri príležitosti Dňa študentstva, si v DK Čadca prevzal ocenenie za mimoriadne študijné výsledky, mimoškolskú vzdelávaciu, záujmovú činnosť a reprezentáciu školy žiak štvrtého ročníka OA DMJ Čadca Matej Repčík. Laureát získal finančnú odmenu, diplom a vecnú cenu.

 

Ocenenie Cena akademika Emila Špaldona udeľuje Spolok priateľov Čadca žiakom stredných škôl v Čadci za najlepšie výsledky v študijných aktivitách a mimoškolskej činnosti.

 

Matej Repčík patrí medzi najaktívnejších a najvzornejších žiakov našej školy. Vyniká prirodzenou inteligenciou, bystrosťou a všeobecným rozhľadom. Je samostatný, premýšľavý, svoj pohľad na svet si vie pohotovo argumentačne zdôvodniť. Má nielen veľký záujem o štúdium, ale i o ovplyvňovanie celkového diania v škole. Ako predsedovi Žiackej školskej rady mu záleží na skvalitňovaní školských a mimoškolských aktivít. Stál pri zrode myšlienky založiť Debatný klub pri OA DMJ Čadca. Popri štúdiu zviditeľnil našu školu i región na mnohých súťažiach – krajských i celoslovenských.

 

Srdečne mu blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov.

 

Autor: Ing. Jitka Konáriková