Domov

BENEFIČNÝ KONCERT „ŠTUDENTSKÉ SRDCE PRE ADAMA“

 

Dňa 8.2.2018 o 17.00 h sa v Dome kultúry v Čadci konal benefičný koncert „Študentské srdce pre Adama“, ktorý pripravili školy združené v Krajskom stredoškolskom parlamente ŽSK regiónu Kysúc, ktorého súčasťou je aj naša škola.

 

Mladí ľudia z 11 škôl dokázali, akú kolosálnu silu má spojenie dobrých úmyslov do jednej emócie, vďaka ktorej sa plnia sny. Sny, ktoré nám otvárajú brány do iného sveta. Často krát nevieme, ktoré udalosti sú hodné toho, aby sa o nich rozprávalo a ktoré aj neskôr vystúpia z hlbín času. Myslím, že táto, je jednou z nich. Môžeme byť právom hrdí na našich žiakov, ako sa zhostili výzvy pomôcť Adamovi Kopasovi a dotiahli prvotnú myšlienku Dominiky Kubicovej zo 4.C triedy do krásneho konca. Každá z 11 škôl prispela slovom, tónom, či pohybom k vytvoreniu spoločného diela, súčasťou ktorého bolo 80 účinkujúcich žiakov z jednotlivých stredných škôl regiónu Kysúc. Našu školu reprezentovali: Natália Vyrobiková (4.A), Marek Nekoraník (4.B), Veronika Bystřická (4.C), Laura Kajánková (2.B), Barbora Bobotová (2.A), Petronela Chrastinová (2.B) a Dominika Kubicová (4.C). Nielen im však patri poďakovanie. Všetky veľké veci sa skladajú z maličkostí a Váš finančný príspevok je súčasťou celku 3 461,30 eur, čo je čiastka, ktorou prispelo 11 škôl KSP ŽSK regiónu Kysúc Adamovi Kopasovi a jeho rodine. Ak k tejto sume pripočítame všetkých milých darcov a prispievateľov, celková suma tvorí 6 833,38 eur. Všetkým Vám patrí obrovské ďakujem.

 

Aj napriek tomu, že momentálne Váš mladý život vrie a letí ako raketa časom, ste sa dokázali zastaviť a uvedomiť si, že nie všetko je samozrejmé a že zdravie a láska je to najcennejšie, čo máte. Lebo život bez lásky by zíval prázdnotou ako zátvorka bez obsahu :).

 

Autor: Mgr. Marcela Šavelová, koordinátorka ŽŠR