Domov

21. REGIONÁLNY VEĽTRH FIKTÍVNYCH FIRIEM S MEDZINÁRODNOU ÚČASŤOU

 

Dňa 10. marca 2016 sa konal v priestoroch Kultúrneho a spoločenského strediska Střelnice v Českom Tĕšíne 21. regionálny veľtrh fiktívnych firiem s medzinárodnou účasťou, ktorého sa zúčastnilo 20 fiktívnych firiem z Českej republiky, Poľska a Slovenska.

 

Žiaci Miroslav Nečeda, Frederik Janáčik a Michal Jurga (5. A) so svojou fiktívnou firmou MyWatch, s.r.o., získali 2. miesto a žiačky Barbora Šoporová, Kristína Kazimírová, Michaela Martykanová a Katarína Gužíková (5. A) so svojou fiktívnou firmou Go Vitality, s.r.o., získali 3. miesto v kategórii o najlepšiu prezentáciu fiktívnej firmy v predajnom stánku (úroveň komunikácie, originalita, schopnosť získať zákazníka, propagačný materiál).

 

Miroslav Nečeda, Frederik Janáčik a Michal Jurga navyše získali ocenenie za najlepšiu reprezentáciu (vystupovanie na pódiu, znalosť produktu, obchodné schopnosti) od samotného vedúceho Centra cvičných firiem v ČR, Ing. Lukáša Hulu.

 

Žiaci na pódiu prezentovali svoje podnikateľské nápady a inovatívne produkty v slovenskom aj v anglickom jazyku.

 

Našu školu na veľtrhu tiež pekne a dôstojne reprezentovali žiačky Klaudia Papajová, Aneta Zemanová a Alexandra Šurabová (3. C) so svojou fiktívnou firmou Eco-crasher, s.r.o.

 

Všetkým zúčastneným žiakom za úspešnú reprezentáciu našej školy ďakujeme a prajeme veľa ďalších úspechov.

 

Autorka: Ing. Lenka Juračková